QORAQALPOG‘ISTONDA AHOLIGA XIZMAT KO‘RSATISH SOHALARI HUDUDIY KLASTERLARINING SHAKLLANISHI VA ULARNI TAKOMILLASHTIRISH - Uzakbaev, K.K.; Qurbonov, Sh.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida aholiga xizmat ko‘rsatish sohalari geografiyasi, uning asosiy yo‘nalishlari, hududiy va davriy xususiyatlari ochib berilgan.
Keywords: ijtimoiy soha; aholiga xizmat ko‘rsatish; hududiy klasterlar; Nukus klasteri; Xo‘jayli klasteri; Chimboy klasteri; Qo‘ng‘irot klasteri; To‘rtko‘l-Beruniy klasteri