QORAQALPOGʻISTON FLORASIDA ZAHARLI OʻSIMLIKLAR VA ULARNIG TARQALISHI - Temirbekov, O. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasi florasida oʻsadigan zaharli oʻsimliklarning umumiy soni va ularning botanik-geografik hududlar boʻyicha nisbiy tarqalishi bayon qilingan.
Keywords: zaharli o‘simliklar; yovvoyi flora; oyla; turkum; tur; chenopodiaceae; brassicaeae; fabaceae; asteraceae; cuscutacea; asclepiadaceae; boraginaceae