CLIMACOPTERA LANATA (PALL.) BOTSCH. ЎСИМЛИГИНИНГ ГЕОГРАФИК ТАРҚАЛИШИГА ОИД МАЪЛУМОТЛАР - Ажиев, А.В.; Мамарахимов, О.М. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада Climacoptera lanata (Pall.) Botsch. ўсимлигининг морфологияси, экологияси ва географик тарқалиши ҳақида маълумотлар келтирилди. Google Earth Pro дастури асосида ушбу турнинг тарқалишини ифодаловчи харитаси яратилди.