UMUMIY FIZIKA MAVZULARINI TIZIMLI TAHLIL METODI ASOSIDA OʻQITISH METODIKASI - Zaxidova, M.A.; Begmatova, D.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada biz biologiya va kimyo yoʻnalishi talabalariga fizikani oʻqitishda tizimli tahlildan qanday foydalanish mumkinligini, fizika qonunlari bilan izohlangan hodisalar misollarida koʻrib chiqamiz.
Keywords: tizimli tahlil; molekulyar fizika; kimyo; biologiya; optimallashtirish; fizik hodisalar