QARAQALPAQ XALÍQ DÓRETPELERI TIYKARÍNDA JASLARDÍ ÁDEP-IKRAMLÍLÍQQA TÁRBIYALAW DÁSTÚRLERI - Saparov, A.T. (FAN va JAMIYAT, 2025)
maqolada qaroqalpoq xalq ijodiyati asosida yoshlarni adob-aqloqqa ta’rbiyalash vaziypalari ha’r tomonlama pedagogikaliq nuqtay-nazardan bayon etilgan.
Keywords: odob-axloq; yosh avlod ta’rbiyasi; qoraqolpoq xalq ijodiyati; oyla; o‘qish muasassalari; ta’lim-ta’rbiya