MODULE AS AN IMPORTANT FACTOR OF STUDENT'S INDEPENDENT WORK MANAGEMENT - Pirimjarov, M.Kh.; Aymanganbetov, M.N.; Mambetkadırov, G.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada talabalarning mustaqil ta’limi uchun modulli materiallarni ishlab chiqish muhokama qilinadi. Talabalarning mustaqil ishlarini bajarishda o‘qituvchining uslubiy funktsiyasiga katta e’tibor beriladi.
Keywords: didaktika; intellektual; motivatsiya; innovatsiya; tasnif; differentsiatsiya; integratsiya; dinamizm