MUZÍKA SABAǴÍNDA «VENA KLASSIK MEKTEBINIŃ WÁKILLERI» TEMASÍN OQÍTÍWDA INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALANÍW - Axetova, G.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada musiqa darsida qo‘llaniladigan interaktiv metodlar haqida so‘z etiladi. Vena klassik maktabi namoyandalari haqida ma’lumotlar ko‘rib chiqilgan. Metodni tatbiq qoidalariga to‘xtalgan.
Keywords: interaktiv metodlar; musiqa; sinkveyn; konseptual jadval; tog‘ri-notog‘ri uslublari