ÁJINIYAZ QOSÍBAY ULÍNÍŃ TÚRKIY XALÍQLAR ÁDEBIYATÍNDA TUTQAN ORNÍ - Kazaxbaev, S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Ajiniyoz Qo’siboy og’li ijodining bugungi kundagi xalqaro miqyosida o’rganilish jarayoni tahlil qilingan. Shuningdek, shoirning hayoti va ijodi haqida ayrim tadqiqotlar haqida batafsil to’xtab o’tilgan.