ABROAD STUDY ABOUT THE PROBLEM OF CONCERN IN PRESCHOOL CHILDREN - Hasanova, S.G. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada katta yoshdagi maktabgacha yoshdagi bolalarda ruhiy hodisa sifatida tashvishning turli xil ta’riflari, xorijiy psixologlar tomonidan «tashvish» atamasining nazariy tahlili, xorijiy manbalarda turli shakllarda o‘rganilgan tashvishning ilmiy asoslari tasvirlangan.
Keywords: qo‘rquv; xatti-harakatlar; tashvish; ijtimoiy vaziyatlar; ijtimoiy muhit; yolg'izlik; xavf; tahdid