BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING O‘ZIGA ISHONCHINI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA QIYOSIY NATIJALAR TAHLILI - Dawkeeva, A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Bu maqolada o‘ziga ishonchini rivojlantirishda “o‘ziga ishonch”, “boshqalarga ishonch”, “emotsional barqarorlik” hamda “kognitivlik” omillarida qiyosiy natijalarning tahlili haqida ilmiy-nazariy mа’lumotlar berilgan.
Keywords: pedagog; o‘ziga ishonch; о‘zini о‘zi rivojlantirish; oʻzini oʻzi boshqarish; o‘zini o‘zi himoyalash; o‘zini anglash