KARBON KISLOTALARÍ TEMASÍN JAŃA PEDAGOGIKALÍQ TEXNOLOGIYALAR TIYKARÍNDA ÚYRENIW - Utenova, G.U.; Uzaqbergenov, N.J. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada karbon kislotalari mavzusini o‘qitishda interaktiv metodlarni o‘z o‘rnida foydalanish va oʻquvchilarning kimyo faniga bo‘lgan qiziqishlarini orttirish, o‘z ustida mustaqil ishlash ko‘nikmalarini shakillantirish bo‘yicha metodik usullar va ularning ahamiyatlari tahlil qilingan.
Keywords: blits-savol; aqliy hujim; innovatsiyon usul; ijodkorlik sheriklik; karbon kislotalari; intuitsiya