“MARGANEC TOPARSHASÍ ELEMENTLERI” TEMASÍN ÚYRENIWDE INTERAKTIV USÍLLARDAN PAYDALANÍW - Kamalova, M.O.; Aytbaeva, X.B.; Aymurzaeva, L.G. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada kimyo mashg‘ulotlarida mualliflar tomonidan «Nima uchun» va «Qanday diagrammasi» yordamida mashg‘ulotlarni tashkil etish bo‘yicha olib borilgan ishlar va takliflar keltirilgan. Bu usullar talabalarning ijodkorligini va faolligini oshiradi.
Keywords: interaktiv; mashqala; grafik organayzerler; piramida; marganec