II A-TOPAR ELEMENTLERIN OQÍTÍWDA KLASTER METODÍNAN PAYDALANÍW - Jumabaev, B.A.; Sh.Zaripbaev, K.; Aytbaeva, X.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada kimyo darslarida II A guruh elementlarini oʻqitishda Klaster metodidan foydalanib oʻqitish bo‘yicha keltirilgan. Dars mashgʻulotlarida bu metod talabalar tomonidan bildirilgan gʻoyalarning majmuasi sifatida koʻrinadi va talabalarning ijodkorligini va faolligini oshiradi.
Keywords: magnezit; apatit; berill minerali; klaster; gips