IBRAYÍM YUSUPOVTÍŃ “MENIŃ ÚYIM” QOSÍǴÍN OQÍTÍWDA PSMU METODÍN QOLLANÍW - Darmenov, A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada umumta’lim maktablarining 7-sinfida I.Yusupov ijodini o‘qitish haqida so‘z yuritiladi. Unda PSMU metodining ahamiyatiga to‘qtaladi. O‘quvchilarni shoir ijodiga qiziqtiradi.