BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍNDA BAYLANÍSLÍ SÓYLEWDI QÁLIPLESTIRIWDIŃ TEORIYALÍQ HÁM METODIKALÍQ ÁHMIYETI - Reyembaeva, A.P. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada uzluksiz talim tizimining qanchalik darajada samarali ishlashida boshlang’ich talimda o‘quvchilar nutqini rivojlantirishning ahamiyati va vazifalari boyicha bir qator tushunchalar keltirilgan.
Keywords: uzluksiz ta’lim tizimi; savod o‘rgatish; a’lifbo; metod; o‘qituvchi; o‘qitish; bog‘lanishli nutq