TAʼLIM JARAYONLARNI KUZATISH VA OʻZLASHTIRISH IMKONINI BERUVCHI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Matnazarov, J. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqola talabalar uchun individual taʼlim traektoriyalarini yaratishdagi xavf-xatarlar, asosiy kompetensiyalar, narsalar interneti (IoT), ijtimoiy media integratsiyasi, birgalikda oʻrganish, sunʼiy intellekt, shaxsiylashtirilgan taʼlim yoʻllari tahlil qilinadi.
Keywords: asosiy kompetensiyalar; narsalar interneti (IoT); ijtimoiy media integratsiyasi; birgalikda oʻrganish; shaxsiylashtirilgan taʼlim yoʻllari; sunʼiy intellekt