AUTHENTIC VIDEO MATERIALS FOR DEVELOPING LEARNERS’ COMMUNICATIVE COMPETENCE - Joldasbaeva, A.T.; Arzieva, B.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning kommunikativ kompetensiyasi, o‘ziga xos xususiyatlari tizimli va keng qamrovli tarzda yoritilgan. Kommunikativ kompetensiya va chet tilidagi muloqotni autentik materiallar orqali muloqotni muvaffaqqiyatli olib borish va rivojlantirishga bog‘liq fikr va takliflar keltirilgan.
Keywords: pedagogika; til; ma’lumot; motivatsiya; material; o‘qitish; yondashuv; daraja; lugat