TASHKILIY VA FARMOYISH HUJJATLARINING OʻZIGA XOSLIKLARI - Babadjanov, F. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada oʻzbek tilida hujjatchilik tizimida tashkiliy va farmoyish hujjatlarining oʻziga xosliklari, lingvistik xususiyatlari, ularning matn tuzilishi, oʻzaro oʻxshash va farqli jihatlari tahlil etilgan, bajaradigan vazifalari koʻrib chiqilgan.
Keywords: ish yuritish; boshqaruv hujjatlari; tashkiliy hujjatlar; farmoyish hujjatlari; lokal normativ hujjat; ustav-nizom; ichki mehnat tartiboti qoidalari; yoʻriqnoma; shartnoma; mehnat bitimi; shtat jadvali; ta’tillar grafigi; guvohnoma; dastur; yoʻl xaritasi; buyruq; farmoyish; koʻrsatma