TARIYXÍY-MÁDENIY MIYRASLARDÍ QORǴAW – KONSTITUCIYALÍQ MINNET - Tilewov, E.; Dosmaganbetov, S. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada O‘zbekiston xalqining umummilliy boyligi bo‘lgan madaniy meros obyektlari (moddiy va nomoddiy madaniy meros obyektlari) haqida va ularni himoya qilishning konstitutsiyaviy huquqiy asoslari haqida keng yoritib berildi.
Keywords: Konstitutsiya; qonun; tarix; ma’naviy; madaniy; meros; tarixiy meros; ma’naviy meros; madaniy meros