ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ИНСОН ҲУҚУҚЛАРИНИ ҲИМОЯ ҚИЛИШ БЎЙИЧА ИЖТИМОИЙ ШЕРИКЛИКНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Нишанбаева, Э.З. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ушбу мақолада, Янги Ўзбекистонда инсон ҳуқуқларини ҳимоя қилиш бўйича ижтимоий шерикликнинг ҳуқуқий асослари, инсон ҳуқуқлари хамда эркинликларини ёритиш каби масалалар таҳлил этилади.