O‘SMIRLARDA DAXLDORLIK FAZILATI IJTIMOIY MUAMMO SIFATIDA - Aribjanova, U.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada o‘smirlarda daxldorlik fazilatini namoyon bo‘lishining psixologik xususiyatlari, jumladan, o‘quvchilarni maktab taʼlimi, oiladagi odat va islohotlarga bo‘lgan daxldorligi o‘rganildi.
Keywords: daxldorlik; taʼlim; tarbiya; motiv; ustanovka; fazilat; xususiyat; psixologik omil axloq; illat; tahdid; maʼnaviyat; maʼrifat