TALABALARDA BAXTLI OILA TO‘G‘RISIDAGI TASAVVURLAR SHAKILLANISHINING PSIXOLOGIK DETERMINATLARI - Abdurayimov, S.O. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada talabalarning muvafaqqiyatli oila haqidagi tushunchalarining ijtimoiy–psixologik determinantlarini aniqlashdan iborat ijtimoiy munosabatlarda shaxs sifatida shakllanishiga qaratilgan tushunchalar xosil bo‘lishining tipilogik xususiyatlarini o‘ziga xos jihatlari va o‘rganilganlik holatini tahlil qilish.
Keywords: ijtimoiy munosabat; shaxs; ijtimoiy identifikatsiya; qiziqishlar; stumillar; egolar; qobiliyatlar; xarakter va temperament