BOʻLAJAK BOSHLANG‘IСH SINF OʻQITUVCHILARINI KOLLOBORATIV TA’LIM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA OʻQITISH - Seytjanova, U.Q. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada 4K modeli bo‘yicha tadqiqotlar tahlil qilingan. Maqolada boʻlajak boshlang‘ich ta’lim yoʻnalishi talabalarining kasbiy kompetentsiyasini rivojlantirishga qaratilgan kolloborativ ta’lim texnologiyalarning ahamiyati va qoʻllash usullari haqida aytib oʻtilgan. Shuningdek, mavzuga doir ilmiy xulosalar berilgan.
Keywords: kolloboratsiya; 4K model; kompetentsiyaviy yondoshuv; kommunikativ munosabat; kreativ yondoshuv; tanqidiy fikrlash; individual yondoshuv