QARAQALPAQ XALÍQ DÁSTANLARÍ MÍSALÍNDA OQÍWSHÍLARǴA ÓZ ARA BIRGE ISLESIWDI ÚYRETIWDIŃ ÁHMIYETI - Bekbagambetova, J.R. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada ta’lim samaradorligi uchun xizmat qiluvchi 4K modelining biri- kolloborativ ta’lim (hamkorlik) haqida so‘z etiladı. Qoraqalpoq xalq dostonları “Edige” va “Qırq qız” mısoli da o‘quvchilarda kolloborativ ko‘nikmalarni rivojlantirish va hamkorlikga asoslangan misollar keltirilgan.