KREDIT-MODUL TIZIMI SHAROITIDA BO‘LAJAK GEOGRAFIYA O‘QITUVCHILARIGA MUSTAQIL TA’LIMNI SAMARALI TASHKIL ETISH VOSITALARI - Abdimurotov, O.U. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida mustaqil ta’limni tashkil etish holati, uni samarali tashkil etishning zamonaviy vositalari, ya’ni axborot kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanib geografik bilimlarni mustahkamlash va kasbiy kompetetligini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilingan.
Keywords: geografiya; kredit-modul tizimi; mustaqil ta’lim; pedagogik texnologiya; interfaol metodlar; axborot texnologiyalari