TALABALARDÍŃ SOCIALLÍQ BEYIMLESIWINDE KOMMUNIKATIV KÓNLIKPELERDI RAWAJLANDÍRÍWDÍŃ ÁHMIYETI - Risnazarova, A.R. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada talabalarning kommunikativ ko‘nikmalarini rivojlantirish ijtimoiy moslashuv vositasi sifatida misollar keltiriladi. Shuningdek, ularning kelib chiqish sabablari va omillari haqida so‘z boradi.
Keywords: talabalar; ijtimoiy moslashuv; pedagogika; kommunikatsiya; ko‘nikma; omil