O‘QITUVCHILARNI TARIXIY MATERIALLAR VOSITASIDA VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Kosbergenov, R.M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada yoshlar, bo‘lajak o‘qituvchilarni mahalliy tarixiy materiallar vositasida vatanparvarlik ruhida tarbiyalash jarayonini takomillashtirish va ularning pedagogik imkoniyatlari to‘g‘risida so‘z yuritiladi.
Keywords: vatanparvarlik; tarix; pedagogika; tarbiya; shaxs; milliylik; ta’lim-tarbiya; ma’naviyat; madaniyat