TA’LIMIY RESURSLAR YARATISHDA WEB-TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Kadirov, U.E.; Tursunov, S.Q. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada web-texnologiyalarga asoslangan xizmatlarni: Kahoot, Canva, Calameo, MindMeister, PhotoPeach kabi platformalardan elektron ta’lim resurslari yaratish vositasi sifatida foydalanish masalalari haqida so'z yuritiladi.
Keywords: web-texnologiya; ta’limiy resurs; infografika; raqamli texnologiya; multimedia plakatlar; slayd shou; grafik muharrirlar; interaktiv bilim kartasi; foydalanish; yaratish