BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI FANINI CHUQUR O‘ZLASHTIRILISHGA QO‘YILGAN ZAMONAVIY TALABLAR - Babasheva, G.B. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ch sinflarda ona tili fanini chuqur o‘zlashtirish uchun nimalarga e’tobor qaratish kerakligi, qanday usullardan foydalanish lozimligi haqida fikr yuritiladi.
Keywords: o‘qish texnikasi; fikrni yozma shaklda bayon etish; mustaqil fikr yuritsish; o‘z fikiriga ega bo‘liosh