АРКАЛАРНИ ҲИСОБЛАШ-ЛОЙИҲАЛАШ ВА КОНСТРУКЦИЯЛАШ ЖАРАЁНЛАРИДА MATHCAD ЎҚУВ ДАСТУРИНИНГ ЎРНИ - Набиев, А.Н.; Саидова, Д.Ш. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада арка, рама ва эгри брусларни конструктив лойиҳалаш-ҳисоблаш ҳамда Mathcad, Solid Works, KOMPAS-3D, САМ тизимлари сингари ўқув дастурларини таълим амалиётида қўллаш долзарблиги асосланган.