GAZLARDA ELEKTR TOKI QONUNIYATLARI MACROMEDIA FLASH MX DASTURIDA MODELLASHTIRISH - Abdijaliev, S.K.; Jumamuradova, S.; Jumabayeva, X. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada gazlarda elektr toki qonuniyatlarini Macromedia Flash MX dasturida modellashtirish taqdim etilgan. Ushbu dastur yordamida gazlarda elektr toki qonunyatlari mavzusi bo‘yicha olgan bilimlarni mustahkamlash va kuzatish orqali qo‘shimcha manba sifatida foydalanishimiz mumkin.
Keywords: modellashtirish; Macromedia Flash MX dasturi; gazlarda elektr toki qonuniyatlari; multimedia texnologiyalari