БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ЎҚУВ-БИЛУВ МОТИВАЦИЯСИНИ МУСТАҚИЛ ИШЛАР ВОСИТАСИДА ШАКЛЛАНТИРИШ – МЕТОДИК МУАММО СИФАТИДА - Турумбетова, А. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мақолада ўқув мотивация ва кичик мактаб ёши ўқувчиларининг таълимга мотивацияси ҳақида сўз боради. Ўқув системасининг бошланғгич босқичи кичик мактаб ёши даврида эгалланиши изоҳланган.