BASLAWÍSH KLASSLARDA INGLIZ TILI PÁNIN OQÍTÍWDA ZAMANAGÓY PEDAGOGIKALÍQ TEXNOLOGIYALARDAN NÁTIYJELI PAYDALANÍW - Rambergenov, R.G. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari boshlang‘ich sinflarida ingliz tili fanini o‘qitishda pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati hamda ularning qo‘llanishi bo‘yicha fikr va tavsiyalar berilgan.
Keywords: ingliz tili; pedagogik texnologiyalar; ta’lim jarayoni; interfaol metodlar; texnika va usullar; kompetensiya; innovatsiya; ta’lim mazmuni