MATEMATIKA SABAQLARÍNDA JOYBAR USÍLÍNAN PAYDALANÍW - Purxanova, T.J. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada taʼlim jarayonini yanada takomillashtirish, nafaqat taʼlimga tayyorgarlik koʻrish, balki oʻquvchilarning shaxsiy rivojlanishi doirasida taʼlim olish imkoniyatini yaratishga qaratilgan taʼlim texnologiyalari haqida gap boradi.
Keywords: o‘rta ta’lim; matematika; kriteriya; reting; modellashtirish; FDTS