ONA TILI DARSLARINI MAHSULDOR MASHQLAR ORQALI O‘QUVCHILAR NUTQINI YANGI SO‘ZLAR BILAN BOYITISH - Najimova, A.D. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqodala boshlangʻich sinf ona tili darslarida o‘quvchilar nutqini o‘stirish, xususan, so‘z boyligini oshirish maqsadi bilan retseptiv, reproduktiv va mahsuldor mashqlar tizimida mahsuldor mashqlar ulushini ko‘paytirish imkoniyatlari yoritildi.
Keywords: ona tili; nutq so‘z boyligi; retseptiv; reproduktiv; mahsuldor; mashq; ko‘paytirish