FIZIKA FANIDAN LABORATORIYA MASHG‘ULOTLARIDA TAJRIBA NATIJALARINI QAYTA ISHLASH METODIKASI - Kanatbayev, S.S. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada fizika fanidan laboratoriya mashg‘ulotlarida fizik eksperimentning mohiyati va tuzilishi, fizik tajribalarda natijalarni qayta ishlash va identifikatsiya qilishda xatoliklarni o‘rganishning ahamiyati tahlil etiladi.
Keywords: fizik hodisa; laboratoriya mashg‘ulotlari; eksperiment; ko‘nikmalar; o‘lchash; natijalarni qayta ishlash; o‘lchash xatoliklari; tasodifiy xatoliklar; sistematik xatoliklar