XALQARO BAHOLASH DASTURLARI ASOSIDA BO‘LAJAK FIZIKA O‘QITUVCHILARINING TABIIY-ILMIY SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Isakova, M.I. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada PISA xalqaro baholash dasturi asosida bo‘lajak fizika o‘qituvchilarining tabiiy-ilmiy savodxonligini rivojlantirish va ularni yangi innovatsion yondashuv asosida o‘qitish haqida tahlil va tavsiyalar bayon etilgan.
Keywords: PISA xalqaro baholash dasturi; uzluksiz ta’lim; tabiiy fanlar; fizika; bo‘lajak fizika o‘qituvchisi; tabiiy-ilmiy savodxonlik; tabiiy-ilmiy savodxonlik kompetensiyalari; yangi innovatsion yondashuv