«BESTEMSHE» O‘YININING BOLA TARBIYASIDAGI O‘RNI - Dawkeeva, A.; Sh.Shamuratova, M. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada bolalarning intellektini rivojlantirishda o‘yinning ahamiyati, “Bestemshe” o‘yinining kelib chiqish tarixi, o‘yinning shartlari haqida so‘z yuritilgan.
Keywords: intellekt; o‘yin; “Bestemshe”; “To‘g‘iz qumalaq”; qobiliyat; rivojlanish