OLIY TA’LIM MUASSASALARIDAGI TARBIYAVIY ISHLAR JARAYONLARI VA BOSHQARISH MEXANIZMLARIDAGI MAVJUD MUAMMOLAR TAHLILI - Dadaqo‘ziev, M.R. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Bu maqolada oliy ta’lim muassasalarida tarbiyaviy ishlar jarayonlari va boshqarish mexanizmlaridagi mavjud muammolar tahlili keltirilgan. Maqola oliy ta’lim muassasalaridagi tarbiyaviy ishlar jarayonlarini mustahkamlash uchun foydali bo‘ladi.
Keywords: innovatsion; oliy ta’lim muassasalari; tarbiyaviy ishlar; pedagogik texnologiya; ta’lim-tarbiya