BASLAWÍSH KLASS OQÍWSHÍLARÍNÍŃ KREATIV KÓNLIKPELERIN RAWAJLANDÍRÍW MÁSELELERI - Seytjanova, U.Q. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada ta‘lim o‗zga tillarda olib boriladigan sinflarda o‗zbek tili darslarida matnni o‗qib tushunishda yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish haqida fikr yuritilgan.
Keywords: kreativlik; shaxsiy motivatsiya; kreativ ko‘nikmani yaratish; ijodiy jarayon; intellektual