O‘ZBEK TILI DARSLARIDA MATNNI O‘QIB TUSHUNISHDAGI MUAMMOLAR - Sh.Saparbaeva, I. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim o‘zga tillarda olib boriladigan sinflarda o‘zbek tili darslarida matnni o‘qib tushunishda yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish haqida fikr yuritilgan.
Keywords: matn; o‘qib tushunish; topshiriq; o‘qish turlari; usul; adabiy o‘qish matnlari