FILOLOG STUDENTLERDIŃ LINGVOMETODIKALÍQ KOMPETENCIYASÍ HÁM MASHQALALARDÍŃ TALQÍLANÍWÍ - Bekimbetova, G. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada OTM filolog talabalarining lingvometodik kompetentsiyalari tahlil qilindi. Maqolada filolog talabalarning lingvometodik kompetensiyasini rivojlantirishga qaratilgan muammolar tahlil qilingan. Mavzuga doir taklif va tavsiyalar berilgan.
Keywords: filologiya; lingvometod; etnografiya; lingvokulturologiya; stilistika; grammatika