QARAQALPAQ ÁDEBIYATÍNDA TÁRIYIP JANRÍ - Sh.Djangabaeva, H. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Qoraqalpoq adabiyotida tarif janrining kelib chiqishi, shakllanish davri, qasida, qasida janrlari bilan o‘xshash va farqli tomonlari qayd etilgan.
Keywords: oda; qasida; bag‘ishlov; hamd; ko‘tarinki ruh