TOG‘AY MUROD ASARLARINING BADIIY TIL XUSUSIYATLARI - Allayorov, T.R. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Tog‘ay Murod asarlarida qo‘llanilgan til birliklarining badiiy-estetik, emotsional-ekspressiv, lingvopoetik xususiyatlari va shu birliklarni tanlashda yozuvchi mahorati haqida fikr yuritiladi hamda munosabat bildiriladi.
Keywords: badiiy-estetik; emotsional-ekspressiv; lingvopoetik xususiyatlar; antonimiya; morfologik antonimiya; leksik antonimiya