NAVOIY VILOYATI MEHNAT RESURSLARINING SHAKLLANISHI VA AHOLI BANDLIGIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Norov, Sh.Sh. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Navoiy viloyati mehnat resurslarining shakllanishi va aholi bandligiga ta’sir etuvchi omillar, ya’ni, tabiiy geografik omillar, iqtisodiy geografik omillar, demografik omillar, sotsial geografik omillar tahlil qilingan.
Keywords: mehnat resurslari; aholi bandligi; tabiiy geografik omillar; iqtisodiy geografik omillar; demografik omillar; sotsial geografik omillar