NÓKIS RAYONÍ OYKONIMLERI - Baltabayev, O.O. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasi Nukus tumani oykonimlarining shakllanishida mahalliy geografik terminlar, oykonimlarning leksik-semantik xususiyatlari, ularning paydo bo‘lish davri aniqlangan va ayrim oykonimlar toponimik meros sifatida tavsiya etilgan.
Keywords: toponim; geografik nom; oykonim; aholi punkti; termin; mahalliy geografik termin; toponimik meros