BASLAWÍSH KLASSLARDA SABAQ PROCESINDE INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALANÍW IMKANIYATLARÍ - Abdalieva, P.I. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ta’lim jarayonida zamonaviy talablar asosida interfaol metodlardan foydalanishning ayrim imkoniyatlari haqida so‘z yuritiladi.
Keywords: interfaol; interfaol ta’lim shakllari va turlari; interfaollik