RAXBAR KADRLARNING INNOVATSION YETAKCHILIGINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Saparov, Sh.B.; Nurabullaev, T.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada rahbar xodimlarning muvaffaqiyatli innovatsion yyetakchiligi uchun zarur bo‘lgan asosiy ijtimoiy-psixologik xususiyatlar tahlil qilinadi va ularni rivojlantirish va takomillashtirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ko‘rib chiqiladi.
Keywords: ijtimoiy-psixologik ko‘nikmalar; innovatsion yetakchilik; faol tinglash; nizolarni boshqarish; o‘z-o‘zini rivojlantirish; muvaffaqiyatli mutaxassis; ko‘nikmalarni rivojlantirish; amaliyot