SHAXS TASHABBUSKORLIGINING O‘RGANILGANLIK DARAJASI - Jurayeva, H.A. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada shaxs tashabbuskorligining o‘rganilganlik darajasi ko‘rsatilgan. Tashabbuskorlikni turli boshqa shaxs hususiyatlari bilan solishtirib o‘rganilgan bo‘lib turli natijalar olinganligi qayd qilindi.
Keywords: tashabbus; shaxs; kognitiv; emotsiya; iroda; motivatsiya; psixologiya; pedagogika