СПОРТ ЖАМОАЛАРИДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТ КЎРСАТИШНИНГ НАЗАРИЙ-МЕТОДОЛОГИК АСОСИ - Арзимбетов, Т. (FAN va JAMIYAT, 2024)
Мазкур мақолада психологик хизмат кўрсатиш муаммоси маълум маънода, илмий психологиянинг етакчи йўналишларидан бири сифатида қаралиб, спорт жамоаларида психологик хизмат кўрсатишнинг назарий-методологик асослари тадқиқ этилган.